top of page
Portrait SN.jpg

In volle overtuiging ooit journaliste te worden, behaalde Sigrid Nauwelaerts (°1969) haar licentie pers & communicatie aan de Vrije Universiteit van Brussel. Alhoewel ze naast die journalistendroom van kindsbeen af een artistieke carrière ambieerde, koos ze steeds voor commerciële functies in de mode en daarna in de magazinewereld. Sinds 2001 vult ze commerciële, journalistieke en mediaopdrachten in via haar creatief bureau. Daarnaast blijft Sigrid creatief bezig met tekenen en schilderen, maar vooral met het maken van keramische sculpturen. Het resultaat van haar passie voor fotografie kan je bewonderen in haar portfolio met foto's van een uitgebreide collectie 'Cuddly Ceramics'.

Au nom de djeu

Het Franse woord voor God, fonetisch geschreven, is de naam van het bedrijfje dat alle initiatieven van Sigrid overkoepelt. Sigrid gelooft in de kracht van mensen en heeft het gevoel dat sommige mensen slechts een klein duwtje in de rug nodig hebben om hun artistieke talenten goddelijk te maken. Als die 'push' niet van god komt, neemt djeu het graag over om de getalenteerde mensen te promoten.

djeu organiseert daarom evenementen en mini-expo's, die het talent van veelbelovende individuen naar nieuwe hoogten brengt!

logo djeu degrade web.png
bottom of page