CUDDLY CERAMICS / 25 & 26 JUNI 2022

 

De 'Cuddly Ceramics' van Sigrid Nauwelaerts, maken deel uit van de permanente collectie in de djø gallery@home. Tijdens de Coronaperiode vond Sigrid tijd om nieuwe creaties te maken. De nieuwste telgen in de collectie zijn dan ook te bewonderen in het weekend van 25 & 26 juni, telkens van 11:00 tot 18:00 uur.

In Sigrid's recent gepubliceerde art&mood book vind je al een greep uit de collectie, maar alleen de allernieuwste creaties, zullen live te bewonderen zijn tijdens het expo-weekend: vogels, vissen, paarden...

Je kan er niet alleen je ogen de kost geven, want via een audioverhaal wordt je door de expo geleid en maak je kennis met alle 'Cuddly Ceramics' die er geëtaleerd worden; hoe ze gemaakt worden, uit welk materiaal ze bestaan en hoe ze aan hun bijzondere naam komen.

Wil je er graag bij zijn? Laat ons weten dat je komt via message@djeu.be, dan zetten we alvast een natje en droogje voor je klaar.

Van harte welkom!

Affiche expo Cuddly Ceramics may 2022.jpg
visual Urban Jungle.jpg

POP-UP URBAN JUNGLE / 19 NOV. TEM 12 DEC. 2021

 

Bereid je voor om verrast te worden! Onze locatie, een jaren '50 huis midden op een bouwwerf in Mechelen is de locatie van dit spectaculaire pop-up event. Achter de afgebrokkelde gevel gaan stijlvol ingerichte kamers schuil met zicht op een gezellige stadstuin.

PLANTS / Het pand wordt omgetoverd tot een urban jungle met trendy kamerplanten. We kozen voor de meest vibrante exemplaren met felle kleuren en grafische patronen om ze te matchen met de graffitiwerken van onze kunstenaar KIWI.

COFFEE / Zeg nooit, "Voor mij gewoon koffie". Onze barista David William Deweerdt selecteerde de beste Belgische 'specialty' koffie. Neem je koffie geserveerd in een met graffiti versierde mok van onze KIWI artiest om door de pop-up jungle te wandelen terwijl je de kunstwerken van deze jonge, veelbelovende artiest bewondert.

ART / Nog nooit gehoord van KIWI? De Brusselse kunstenaar met Portugese roots kleurt stadsmuren over de hele wereld. Exclusief voor dit pop-up evenement decoreerde hij ook koffiemokken en maakte hij reproducties van zijn meest spraakmakende graffitiwerken gedrukt op aluminium. Zo kan elke kunstliefhebber een kunstwerk mee naar huis nemen om te dragen, om uit te drinken, of om zijn huis mee te decoreren.