MOK-logo-asset[63].jpg

We lanceren ons allereerste pop-up event in de djeu gallery! Dit wordt de ultieme shopping ervaring voor koffie, planten & kunst die je niet mag missen!

Bereid je voor om verrast te worden! Onze locatie, een jaren '50 huis midden op een bouwwerf in Mechelen is de locatie van dit spectaculaire pop-up event. Achter de afgebrokkelde gevel gaan stijlvol ingerichte kamers schuil met zicht op een gezellige stadstuin.

PLANTS / Het pand wordt omgetoverd tot een urban jungle met trendy kamerplanten. We kozen voor de meest vibrante exemplaren met felle kleuren en grafische patronen om ze te matchen met de graffitiwerken van onze kunstenaar KIWI.

COFFEE / Zeg nooit, "Voor mij gewoon koffie". Onze barista David William Deweerdt selecteerde de beste Belgische 'specialty' koffie.

Neem je koffie geserveerd in een met graffiti versierde mok van onze KIWI artiest om door de pop-up jungle te wandelen terwijl je de kunstwerken van deze jonge, veelbelovende artiest bewondert.

ART / Nog nooit gehoord van KIWI? De Brusselse kunstenaar met Portugese roots kleurt stadsmuren over de hele wereld en dicht bij ons in Brussel, Vilvoorde en Mechelen. Exclusief voor dit pop-up evenement decoreerde hij plantenpotten, koffiemokken, shirts en maakte hij reproducties van zijn meest spraakmakende graffitiwerken gedrukt op staalplaat.

Zo kan elke kunstliefhebber een kunstwerk mee naar huis nemen om te dragen, om uit te drinken, of om zijn huis mee te decoreren.

Onze koffiepartner: 

POP-UP URBAN JUNGLE • coffee, plants & art

19 20 21 NOVEMBER

26 27 28 NOVEMBER

3 4 5 DECEMBER

10 11 12 DECEMBER

telkens van 11 tot 18 uur

27 NOVEMBER 14 UUR : gratis workshop voor kinderen

Inschrijven verplicht via message@djeu.be. Beperkte plaatsen.

Meebrengen : bokaal met schroefdeksel (gewassen en zonder etiket), een jungledier uit je speelgoeddoos dat op het deksel past en dat beschilderd mag worden.

 

Speelkledij aandoen die vuil mag worden en spijtig maar verplicht, mondmasker dragen! 

Je leert de basistechniek van het graffiti spuiten van onze kunstenaar en je neemt je eigen beschilderde jungledier op je bokaal mee als aandenken.

ELKE ZATERDAG & ZONDAG : photo shoot

Als je zelf wil figureren in het graffiti-decor dan kan je je laten fotograferen door onze huisfotograaf Mathieu Leye voor jouw favoriete graffiti. En als je er écht als een filmster wil uitzien kan je je zelfs laten maquilleren door make-up artieste Francesca Feyaerts. We hebben allerhande outfits (bontmutsen en -jassen, tijgerpakje...) om je van top tot teen uit te dossen.

 

· Fotosessie € 20

· Make-up indien gewenst € 15

· Je foto op aluminium (dibond) afgedrukt kan al vanaf € 30 op formaat 30 x 20 cm

 

Fotosessie na reservatie via message@djeu.be

· Op zaterdag van 11 tot 18 uur

· Op zondag van 11 tot 14 uur

tot 12 december

 

Dit is het eindejaarsgeschenk dat ik wel zou willen!

visual Urban Jungle.jpg