top of page
Zoeken

Goffa Exclusive Days

Bijgewerkt op: 16 nov. 2019

Events /De Goffa Exclusive Days, een jaarlijkse traditie. Niet louter een juwelenexpo, maar een persoonlijk onderonsje met de ontwerpster, Danielle Goffa.


De 'Goffa Exclusive Days' bieden je de gelegenheid om de paradepaardjes uit de Goffa juwelencollecties van het voorbije jaar te bewonderen in een exclusief kader. Je kan er meteen ook 'gouden zaakjes' doen in de aanloop naar de eindejaarsfeesten.


Danielle maakte voor de gelegenheid ook een nieuwe gedurfde collectie ringen, hangers en oorbellen en daar zijn kleur en edelstenen troef. De ontwerpen zijn heel verschillend, van strak en fijn tot gedurfd grillig en asymetrisch.


Danielle Goffa licht toe:

"In alle ontwerpen, zij het in goud of zilver, heb ik kleurrijke edelstenen verwerkt. In sommigen heb ik verschillende kleuren gecombineerd: rode granaat met paarse amethist en gele citrien of groene peridoot met roze toermalijn en blauwe topaas. De kleurrijke ontwerpen in atypische organische vormen krijgen zo een hip rock-’n-roll-gehalte. Sommige gebruikte edelstenen zijn heel bijzonder zoals de 'prasioliet'. Deze mooie kristal is door zijn prachtige groene kleur en krachtige werking een heel gewilde edelsteen.”

Je bent van harte welkom op de Goffa Exclusive Days ten huize 'djeu' op 14, 15, 21 en 22 december tussen 14 en 18 uur.


We kijken uit naar je aanwezigheid, en zetten alvast een glaasje bubbels klaar als je ons even laat weten wanneer je komt.


Stuur ons daarom een mail met de boodschap: “Goffa, wij zijn erbij & datum”.


Ons e-mailadres: message@djeu.be


Ons expo-adres: Battelsesteenweg 309, 2800 Mechelen.


Van harte welkom!


Danielle Goffa & Sigrid Nauwelaerts

329 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page